Drimble

Faillissementen in Well

Overzicht van de laatste bedrijven in Well die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over well

Overzicht recente faillissementen en surseances in Well

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Well. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Well

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
15-06-2018Pilar Tussenholding BV
Wezerweg, Well
Well12038974
03-04-2018Cindy Laarakker BV
Wezerweg, Well
Well12038934
19-05-2017Pilar BV
Wezerweg, Well
Well12029888
20-10-2015Holding Brandstofcenter Cuijk BV
Wezerweg, Well
Well17181466
07-05-2015Van Schaijck Bouwstoffen BV
Sint Vitusstraat, Well
Well12040972
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Afferden Bergen (LB) Siebengewald Well Wellerlooi
Terug naarFaillissementen gemeente Bergen (LB)Faillissementen regio VenrayFaillissementen provincie LimburgFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Venray:

   Regio's in de provincie Limburg: