Faillissementen in Wamel

Overzicht van de laatste bedrijven in Wamel die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over wamel
Plaatsen in deze gemeente Alphen aan de Maas Altforst Appeltern Beneden-Leeuwen Boven-Leeuwen Dreumel Maasbommel Wamel
Terug naar112 gemeente West Maas en Waal112 regio Rivierenland112 provincie Gelderland112 Nederland

Overzicht recente faillissementen en surseances in Wamel

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Wamel. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Wamel

UitspraakBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
24-09-2021Hotel `t Veerhuis Wamel BV
Veerweg, Wamel
Wamel71010688

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Alphen aan de Maas Altforst Appeltern Beneden-Leeuwen Boven-Leeuwen Dreumel Maasbommel Wamel
Terug naarFaillissementen gemeente West Maas en WaalFaillissementen regio RivierenlandFaillissementen provincie GelderlandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Rivierenland:

   Regio's in de provincie Gelderland: