Faillissementen in Ulvenhout

Overzicht van de laatste bedrijven in Ulvenhout die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over ulvenhout
Plaatsen in deze gemeente Bavel Breda Prinsenbeek Teteringen Ulvenhout
Terug naar112 gemeente Breda112 regio Breda112 provincie Noord-Brabant112 Nederland

Overzicht recente faillissementen en surseances in Ulvenhout

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Ulvenhout. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Ulvenhout

UitspraakBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
13-10-2020Taalwerkpartners BV
Oude Beekhoek, Ulvenhout
Ulvenhout68145497
21-05-2019New Life Kraamzorg BV
Bosanemoonstraat, Ulvenhout
Ulvenhout73621994
09-12-2014Mauds Bruidschat BV
Anneville-laan, Ulvenhout
Ulvenhout18068874

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Bavel Breda Prinsenbeek Teteringen Ulvenhout
Terug naarFaillissementen gemeente BredaFaillissementen regio BredaFaillissementen provincie Noord-BrabantFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Breda:

   Regio's in de provincie Noord-Brabant: