Drimble

Faillissementen in Ter Idzard

Overzicht van de laatste bedrijven in Ter Idzard die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over ter idzard

Overzicht recente faillissementen en surseances in Ter Idzard

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Ter Idzard. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Ter Idzard

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
18-12-2019Van Der Zwaan Bodembemiddeling (h.o.d.n.)
Idzardaweg, Ter Idzard
Ter Idzard70523827
29-03-2017Pitch&putt Wolvega BV
Idzardaweg, Ter Idzard
Ter Idzard53811348
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Blesdijke Boijl De Blesse De Hoeve Langelille Munnekeburen Nijeholtpade Nijeholtwolde Nijelamer Nijetrijne Noordwolde Oldeholtpade Oldeholtwolde Oldelamer Oldetrijne Oosterstreek Peperga Scherpenzeel (FR) Slijkenburg Sonnega Spanga Steggerda Ter Idzard Vinkega Wolvega Zandhuizen
Terug naarFaillissementen gemeente WeststellingwerfFaillissementen regio StellingwerfFaillissementen provincie FrieslandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Stellingwerf:

   Regio's in de provincie Friesland: