Drimble

Faillissementen in Ter Hole

Overzicht van de laatste bedrijven in Ter Hole die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over ter hole

Overzicht recente faillissementen en surseances in Ter Hole

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Ter Hole. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Ter Hole

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
27-02-2018Stockstone Europe Limited
Hoofstraat, Ter Hole
Ter Hole22060028
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Clinge Graauw Heikant Hengstdijk Hulst Kapellebrug Kloosterzande Kuitaart Lamswaarde Nieuw-Namen Ossenisse Overslag Sint Jansteen Ter Hole Vogelwaarde Walsoorden
Terug naarFaillissementen gemeente HulstFaillissementen regio Zeeuws-VlaanderenFaillissementen provincie ZeelandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Zeeuws-Vlaanderen:

   Regio's in de provincie Zeeland: