Drimble

Faillissementen in Ter Heijde

Overzicht van de laatste bedrijven in Ter Heijde die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over ter heijde

Overzicht recente faillissementen en surseances in Ter Heijde

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Ter Heijde. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Ter Heijde

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
13-09-2016Hotel Beach Elzenduin BV
Strandweg, Ter Heijde
Ter Heijde27368726
01-08-2014Necomm Venlo BV (hodn Necomm Venlo)
Kortenaerstraat, Ter Heijde
Ter Heijde12056649
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 's-Gravenzande De Lier Honselersdijk Kwintsheul Maasdijk Monster Naaldwijk Poeldijk Ter Heijde Wateringen
Terug naarFaillissementen gemeente WestlandFaillissementen regio HaaglandenFaillissementen provincie Zuid-HollandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Haaglanden:

   Regio's in de provincie Zuid-Holland: