Drimble

Faillissementen in 't Loo

Overzicht van de laatste bedrijven in 't Loo die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over 't loo

Overzicht recente faillissementen en surseances in 't Loo

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in 't Loo. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in 't Loo

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
27-03-2019Sparklingcrm BV (h.o.d.n. Sparklingcrm BV)
Middenweg, 't Loo
't Loo09175633
01-05-2014Spronk Civiele Techniek BV
Broekerenk, 't Loo
't Loo05027059
23-03-2011Koele Bestratingen BV
Vreeweg, 't Loo
't Loo08074928
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 't Loo Hattemerbroek Noordeinde (GL) Oldebroek Oosterwolde (GL) Wezep
Terug naarFaillissementen gemeente OldebroekFaillissementen regio Noord-VeluweFaillissementen provincie GelderlandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Noord-Veluwe:

   Regio's in de provincie Gelderland: