Drimble

Faillissementen in Stompetoren

Overzicht van de laatste bedrijven in Stompetoren die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over stompetoren

Overzicht recente faillissementen en surseances in Stompetoren

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Stompetoren. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Stompetoren

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
29-03-2017Cobie Brouwer Podoinstituut/schoonheidscentrum &
Melkweg, Stompetoren
Stompetoren37078056
22-03-2017Praktijk Cobie Brouwer BV
Melkweg, Stompetoren
Stompetoren33299205
24-12-2014Local4local BV
Noordervaart, Stompetoren
Stompetoren24426273
06-08-2014Medel Dienstverlening BV
Noordervaart, Stompetoren
Stompetoren34195286
01-06-2012Drainim BV
Noordervaart, Stompetoren
Stompetoren37058752
08-03-2012Zwemmer Logistiek BV
Melkweg, Stompetoren
Stompetoren37103446
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Alkmaar De Rijp Driehuizen Graft Grootschermer Koedijk Markenbinnen Noordeinde Oost-Graftdijk Oterleek Oudorp Schermerhorn Starnmeer Stompetoren West-Graftdijk Zuidschermer
Terug naarFaillissementen gemeente AlkmaarFaillissementen regio AlkmaarFaillissementen provincie Noord-HollandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Alkmaar:

   Regio's in de provincie Noord-Holland: