Drimble

Faillissementen in Slochteren

Overzicht van de laatste bedrijven in Slochteren die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over slochteren

Overzicht recente faillissementen en surseances in Slochteren

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Slochteren. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Slochteren

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
30-08-2017Falcon Petro And Investment International BV (hodn Falcon Petro And Investment International BV)
Hoofdweg, Slochteren
Slochteren61448249
15-03-2017Maralco BV
Hoofdweg, Slochteren
Slochteren02037518
25-03-2015Freddy Pertien Hoogwerker-kraanverhuurbedrijf BV
Korenmolendreef, Slochteren
Slochteren02046011
30-11-2011S Dunning Beheer BV
Voeghouten, Slochteren
Slochteren01140355
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Borgercompagnie Foxhol Froombosch Harkstede Hellum Hoogezand Kiel-Windeweer Kolham Kropswolde Lageland Luddeweer Meeden Muntendam Noordbroek Overschild Sappemeer Scharmer Schildwolde Siddeburen Slochteren Steendam Tjuchem Tripscompagnie Waterhuizen Westerbroek Woudbloem Zuidbroek
Terug naarFaillissementen gemeente Midden-GroningenFaillissementen regio Midden-GroningenFaillissementen provincie GroningenFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Midden-Groningen:

   Regio's in de provincie Groningen: