Drimble

Faillissementen in Schiermonnikoog

Overzicht van de laatste bedrijven in Schiermonnikoog die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over schiermonnikoog

Overzicht recente faillissementen en surseances in Schiermonnikoog

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Schiermonnikoog. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Schiermonnikoog

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
05-02-2020Jachthaven Schiermonnikoog (h.o.d.n.)
Reeweg, Schiermonnikoog
Schiermonnikoog01120643
29-08-2018Rbt Advies (h.o.d.n.)
Badweg, Schiermonnikoog
Schiermonnikoog34349368
13-01-2016Bernstorff BV (hodn Bernstorff BV)
Reeweg, Schiermonnikoog
Schiermonnikoog01165834
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Schiermonnikoog
Terug naarFaillissementen gemeente SchiermonnikoogFaillissementen regio WaddeneilandenFaillissementen provincie FrieslandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Waddeneilanden:

   Regio's in de provincie Friesland: