Drimble

Faillissementen in Rutten

Overzicht van de laatste bedrijven in Rutten die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over rutten

Overzicht recente faillissementen en surseances in Rutten

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Rutten. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Rutten

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
15-09-2017Dbk Investments BV (hodn Croissanterie Paris)
De Gardeniers, Rutten
Rutten56527527
17-06-2015Hodn Cultureelcentrum De Stiepe
Venelaan, Rutten
Rutten52546500
21-12-2012Pallethandel Vermeer BV
Wrakkenweg, Rutten
Rutten31020950
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Bant Creil Emmeloord Ens Espel Kraggenburg Luttelgeest Marknesse Nagele Rutten Schokland Tollebeek
Terug naarFaillissementen gemeente NoordoostpolderFaillissementen regio Urk & NO-polderFaillissementen provincie FlevolandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Urk & NO-polder:

   Regio's in de provincie Flevoland: