Drimble

Faillissementen in Roswinkel

Overzicht van de laatste bedrijven in Roswinkel die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

menu roswinkel

Overzicht recente faillissementen en surseances in Roswinkel

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Roswinkel. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Roswinkel

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
13-09-2017Trip Rendementsmanagement
Roswinkelerstraat, 7895 AT Roswinkel
Roswinkel04079003
28-01-2016Keukencentrum Okken BV
Roswinkelerstraat, 7895 AT Roswinkel
Roswinkel61766518
12-11-2014Debri Alu BV
Roswinkelerstraat, 7895 AN Roswinkel
Roswinkel56578008
28-09-2011Isn Uitzendbureau BV
Oude Schuttingkanaal WZ, 7895 TB Roswinkel
Roswinkel04077241
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Barger-Compascuum Emmen Emmer-Compascuum Erica Klazienaveen Nieuw-Amsterdam Nieuw-Dordrecht Nieuw-Schoonebeek Nieuw-Weerdinge Roswinkel Schoonebeek Veenoord Weiteveen Zandpol Zwartemeer
Terug naarFaillissementen gemeente EmmenFaillissementen regio EmmenFaillissementen provincie DrentheFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Emmen:

   Regio's in de provincie Drenthe: