Drimble

Faillissementen in Rinsumageest

Overzicht van de laatste bedrijven in Rinsumageest die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over rinsumageest

Overzicht recente faillissementen en surseances in Rinsumageest

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Rinsumageest. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Rinsumageest

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
01-02-2018De Bantammer (h.o.d.n.) (voorheen)
Rjochthússtrjitte, Rinsumageest
Rinsumageest01112353
20-12-2017De Bantammer (h.o.d.n.) (voorheen)
Rjochthússtrjitte, Rinsumageest
Rinsumageest01135530
11-12-2013Az Management & Consultancy BV
De Fintsjes, Rinsumageest
Rinsumageest01093415
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Broeksterwoude Damwoude De Falom Driesum Rinsumageest Sijbrandahuis Veenwouden Wouterswoude Zwaagwesteinde
Terug naarFaillissementen gemeente DantumadielFaillissementen regio DrachtenFaillissementen provincie FrieslandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Drachten:

   Regio's in de provincie Friesland: