Drimble

Faillissementen in Purmer

Overzicht van de laatste bedrijven in Purmer die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over purmer

Overzicht recente faillissementen en surseances in Purmer

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Purmer. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Purmer

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
03-12-2014Rots-vast Nederland BV
Oosterweg E, Purmer
Purmer32122116
08-10-2014Rots-vast Groep BV
Oosterweg E, Purmer
Purmer24248541
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Purmer Purmerend
Terug naarFaillissementen gemeente WaterlandFaillissementen regio WaterlandFaillissementen provincie Noord-HollandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Waterland:

   Regio's in de provincie Noord-Holland: