Drimble

Faillissementen in Oude Willem

Overzicht van de laatste bedrijven in Oude Willem die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over oude willem

Overzicht recente faillissementen en surseances in Oude Willem

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Oude Willem. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Oude Willem

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
16-03-2015De Boer & De Boer Horeca VOF (hodn Eetboerderij Hoeve Aan Den Weg)
Bosweg, Oude Willem
Oude Willem01169599
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Boschoord Darp Diever Dieverbrug Doldersum Dwingeloo Frederiksoord Geeuwenbrug Havelte Havelterberg Nijensleek Oude Willem Uffelte Vledder Vledderveen Wapse Wapserveen Wateren Wilhelminaoord Wittelte Zorgvlied
Terug naarFaillissementen gemeente WesterveldFaillissementen regio MeppelFaillissementen provincie DrentheFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Meppel:

   Regio's in de provincie Drenthe: