Drimble

Faillissementen in Oijen

Overzicht van de laatste bedrijven in Oijen die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over oijen

Overzicht recente faillissementen en surseances in Oijen

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Oijen. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Oijen

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
14-12-2018L.j. Nederkoorn Holding BV
Hamstrastraat, Oijen
Oijen17119226
11-10-2017Bioenergy-maasland BV
Parallelstraat, Oijen
Oijen17190901
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Berghem Demen Deursen-Dennenburg Dieden Geffen Haren (NB) Herpen Huisseling Keent Lith Lithoijen Macharen Maren-Kessel Megen Neerlangel Neerloon Oijen Oss Overlangel Ravenstein Teeffelen
Terug naarFaillissementen gemeente OssFaillissementen regio OssFaillissementen provincie Noord-BrabantFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Oss:

   Regio's in de provincie Noord-Brabant: