Drimble

Faillissementen in Noordscheschut

Overzicht van de laatste bedrijven in Noordscheschut die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over noordscheschut

Overzicht recente faillissementen en surseances in Noordscheschut

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Noordscheschut. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Noordscheschut

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
13-07-2017Van De Bunt Gww BV
Schoolpad, Noordscheschut
Noordscheschut61018228
05-01-2016Van De Bunt Bestratingen BV
Schoolpad, Noordscheschut
Noordscheschut04047006
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Alteveer Elim Fluitenberg Hollandscheveld Hoogeveen Nieuweroord Nieuwlande Noordscheschut Pesse Stuifzand Tiendeveen
Terug naarFaillissementen gemeente HoogeveenFaillissementen regio HoogeveenFaillissementen provincie DrentheFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Hoogeveen:

   Regio's in de provincie Drenthe: