Drimble

Faillissementen in Nijeberkoop

Overzicht van de laatste bedrijven in Nijeberkoop die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

menu nijeberkoop

Overzicht recente faillissementen en surseances in Nijeberkoop

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Nijeberkoop. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Nijeberkoop

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
04-11-2015Atrust Investments BV (hodn Intralert)
Grindweg, 8422 DM Nijeberkoop
Nijeberkoop01115674
04-11-2015Atrust BV (hodn Atrust Bedrijfsbemiddeling)
Grindweg, 8422 DM Nijeberkoop
Nijeberkoop01115673
04-11-2015Atrust Beheer BV
Grindweg, 8422 DM Nijeberkoop
Nijeberkoop01115672
19-06-2013Paardenfokbedrijf Fam J De Boer
Grindweg, 8422 DM Nijeberkoop
Nijeberkoop01103223
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Appelscha Donkerbroek Elsloo (FR) Fochteloo Haule Haulerwijk Makkinga Nijeberkoop Oldeberkoop Oosterwolde Ravenswoud Waskemeer
Terug naarFaillissementen gemeente OoststellingwerfFaillissementen regio StellingwerfFaillissementen provincie FrieslandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Stellingwerf:

   Regio's in de provincie Friesland: