Drimble

Faillissementen in Molenend

Overzicht van de laatste bedrijven in Molenend die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over molenend

Overzicht recente faillissementen en surseances in Molenend

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Molenend. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Molenend

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
28-08-2019Sita`s Bloemenboetiek (h.o.d.n.) (voorheen)
Jelte Binnesweg, Molenend
Molenend01164829
15-01-2018Purple Ijs BV
Flaaksikkers, Molenend
Molenend54257425
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Bergum Eernewoude Eestrum Garijp Giekerk Hardegarijp Molenend Noordbergum Oenkerk Oostermeer Oudkerk Rijperkerk Roodkerk Suameer Suawoude Tietjerk Wijns
Terug naarFaillissementen gemeente TytsjerksteradielFaillissementen regio DrachtenFaillissementen provincie FrieslandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Drachten:

   Regio's in de provincie Friesland: