Drimble

Faillissementen in Miste

Overzicht van de laatste bedrijven in Miste die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over miste

Overzicht recente faillissementen en surseances in Miste

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Miste. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Miste

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
29-03-2016Coöperatie Tot Expl.en Reparatie Werktuigen En
Misterweg, Miste
Miste08014278
05-08-2015Vesta-design BV
Brinkeweg, Miste
Miste09167203
01-04-2015Tyma Holding BV
Brinkeweg, Miste
Miste09170159
18-02-2015Dgt Kozijnen BV
Brinkeweg, Miste
Miste09208481
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Brinkheurne Corle Henxel Huppel Kotten Meddo Miste Ratum Winterswijk Woold
Terug naarFaillissementen gemeente WinterswijkFaillissementen regio AchterhoekFaillissementen provincie GelderlandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Achterhoek:

   Regio's in de provincie Gelderland: