Drimble

Faillissementen in Middelaar

Overzicht van de laatste bedrijven in Middelaar die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over middelaar

Overzicht recente faillissementen en surseances in Middelaar

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Middelaar. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Middelaar

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
01-08-2018Nationale Zwemschool Uniek BV
Heikantseweg, Middelaar
Middelaar55565905
17-10-2013Pascal Berendsen Makelaars En Taxateurs BV
Heikantseweg, Middelaar
Middelaar12054549
31-07-2013Pbmt Holding BV
Heikantseweg, Middelaar
Middelaar12068333
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Middelaar Molenhoek Mook Plasmolen
Terug naarFaillissementen gemeente Mook en MiddelaarFaillissementen regio VenrayFaillissementen provincie LimburgFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Venray:

   Regio's in de provincie Limburg: