Drimble

Faillissementen in Maasvlakte

Overzicht van de laatste bedrijven in Maasvlakte die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over maasvlakte

Overzicht recente faillissementen en surseances in Maasvlakte

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Maasvlakte. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Maasvlakte

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
01-06-2016Hodn Lunchroom Medvey
Missouriweg, Maasvlakte
Maasvlakte51798034
07-11-2012Bass & Gill BV
Maasvlakteweg, Maasvlakte
Maasvlakte24387732
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Botlek Europoort Hoek van Holland Maasvlakte Pernis Rotterdam Rotterdam Rozenburg Vondelingenplaat
Terug naarFaillissementen gemeente RotterdamFaillissementen regio RotterdamFaillissementen provincie Zuid-HollandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Rotterdam:

   Regio's in de provincie Zuid-Holland: