Faillissementen Lioessens
Drimble

Faillissementen in Lioessens

Overzicht van de laatste bedrijven in Lioessens die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over lioessens

Overzicht recente faillissementen en surseances in Lioessens

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Lioessens. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Lioessens

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
03-07-2013(voorheen) Nicolai Bedrijfservice
Doarpsstrjitte, Lioessens
Lioessens01104919
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Aalsum Anjum Bornwird Brantgum Dokkum Engwierum Foudgum Hantum Hantumeruitburen Hantumhuizen Hiaure Holwerd Jouswier Lioessens Metslawier Moddergat Morra Nes (Dongeradeel) Niawier Oosternijkerk Oostrum (FR) Paesens Raard Ternaard Waaxens Wetsens Wierum
Terug naarFaillissementen gemeente DongeradeelFaillissementen regio DrachtenFaillissementen provincie FrieslandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Drachten:

   Regio's in de provincie Friesland: