Drimble

Faillissementen in Linschoten

Overzicht van de laatste bedrijven in Linschoten die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over linschoten

Overzicht recente faillissementen en surseances in Linschoten

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Linschoten. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Linschoten

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
29-08-20192educate BV
Liefhovendijk, Linschoten
Linschoten68059132
13-09-2018Van Agthoven Holding BV
Laan van Overvliet, Linschoten
Linschoten30037339
02-06-2016Hodn 2beproud
Liefhovendijk, Linschoten
Linschoten30253416
11-12-2014Aannemingsbedrijf D. De Wit BV
M A Reinaldaweg, Linschoten
Linschoten30020141
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Linschoten Montfoort
Terug naarFaillissementen gemeente MontfoortFaillissementen regio WoerdenFaillissementen provincie UtrechtFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Woerden:

   Regio's in de provincie Utrecht: