Drimble

Faillissementen in Kolhorn

Overzicht van de laatste bedrijven in Kolhorn die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over kolhorn

Overzicht recente faillissementen en surseances in Kolhorn

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Kolhorn. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Kolhorn

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
20-02-2019Taxi Rademakers Kolhorn V.o.f. (h.o.d.n.)
Kerkepad, Kolhorn
Kolhorn37074846
29-07-2015Stucadoors- & Afwerkingsbedrijf Mare
Albert Beensweg, Kolhorn
Kolhorn37074765
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 't Veld Anna Paulowna Barsingerhorn Breezand Den Oever Haringhuizen Hippolytushoef Kolhorn Kreileroord Lutjewinkel Middenmeer Nieuwe Niedorp Oude Niedorp Slootdorp Westerland Wieringerwaard Wieringerwerf Winkel Zijdewind
Terug naarFaillissementen gemeente Hollands KroonFaillissementen regio NoordkopFaillissementen provincie Noord-HollandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Noordkop:

   Regio's in de provincie Noord-Holland: