Drimble

Faillissementen in Klimmen

Overzicht van de laatste bedrijven in Klimmen die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over klimmen

Overzicht recente faillissementen en surseances in Klimmen

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Klimmen. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Klimmen

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
11-07-2013Dafne Sittard BV
Grubbenweg, Klimmen
Klimmen14105245
04-07-2013Emporio Holding BV
Grubbenweg, Klimmen
Klimmen14101813
21-03-2013Emporio Daphne BV
Grubbenweg, Klimmen
Klimmen14091762
16-06-2011Ploumen Porc BV
Jan Peukensweg, Klimmen
Klimmen14034117
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Klimmen Ransdaal Voerendaal
Terug naarFaillissementen gemeente VoerendaalFaillissementen regio ParkstadFaillissementen provincie LimburgFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Parkstad:

   Regio's in de provincie Limburg: