Drimble

Faillissementen in Jisp

Overzicht van de laatste bedrijven in Jisp die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over jisp

Overzicht recente faillissementen en surseances in Jisp

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Jisp. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Jisp

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
13-03-2019Jachtschilders En Kunststofverw. P. Schuster BV
Molenpad, Jisp
Jisp35016280
22-08-2018In Den Oude Lepelaar BV (h.o.d.n. In Den Oude Lepelaar BV)
Molenpad, Jisp
Jisp63030527
22-08-2018Harcourt Recruitment Solutions BV (h.o.d.n. Harcourt Recruitment Solutions BV)
Molenpad, Jisp
Jisp60238445
22-08-2018Harcourt Holding BV (h.o.d.n. Harcourt Holding BV)
Molenpad, Jisp
Jisp54576318
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Jisp Spijkerboor Wijdewormer Wormer
Terug naarFaillissementen gemeente WormerlandFaillissementen regio ZaanstreekFaillissementen provincie Noord-HollandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Zaanstreek:

   Regio's in de provincie Noord-Holland: