Faillissementen in Heusden

Overzicht van de laatste bedrijven in Heusden die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over heusden

Overzicht recente faillissementen en surseances in Heusden

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Heusden. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Heusden

UitspraakBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
21-03-2017Schoen- en Sporthandel Smits BV
Drietrompetterstraat, Heusden
Heusden18104714
21-03-2017J.M.H. Schoenen Holding BV
Vismarkt, Heusden
Heusden51777304
01-03-2016Stichting Veerpoort
Vismarkt, Heusden
Heusden62055151
02-02-2016Janssen-de Veer (h.o.d.n.)
Botermarkt, Heusden
Heusden17201663
07-07-2014Liek ! (h.o.d.n.) (voorheen)
Drietrompetterstraat, Heusden
Heusden17273525
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Doeveren Drunen Elshout Haarsteeg Hedikhuizen Heesbeen Herpt Heusden Nieuwkuijk Oudheusden Vlijmen
Terug naarFaillissementen gemeente HeusdenFaillissementen regio WaalwijkFaillissementen provincie Noord-BrabantFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Waalwijk:

   Regio's in de provincie Noord-Brabant: