Drimble

Faillissementen in Hemmen

Overzicht van de laatste bedrijven in Hemmen die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over hemmen

Overzicht recente faillissementen en surseances in Hemmen

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Hemmen. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Hemmen

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
10-10-2018Vogido BV (h.o.d.n. Pure Meat International)
Englaan, Hemmen
Hemmen11017968
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Andelst Driel Elst Hemmen Herveld Heteren Homoet Oosterhout (GL) Randwijk Slijk-Ewijk Valburg Zetten
Terug naarFaillissementen gemeente OverbetuweFaillissementen regio ArnhemFaillissementen provincie GelderlandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Arnhem:

   Regio's in de provincie Gelderland: