Faillissementen in Handel

Overzicht van de laatste bedrijven in Handel die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over handel

Overzicht recente faillissementen en surseances in Handel

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Handel. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Handel

UitspraakBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
10-05-2019De Bruijn Holding BV
Handelseweg, Handel
Handel63808137
22-04-2016Handelsonderneming Van Lankveld V.o.f. (h.o.d.n.) (voorheen)
Fuik, Handel
Handel53238621
27-10-2015BV Bouwbedrijf Ponje (h.o.d.n. Service En Onderhoud)
Broeder Hogardusstraat, Handel
Handel17049365
10-01-2012Mari Van Hout AssurantiËn En Hypotheken
Pastoor Castelijnsstraat, Handel
Handel17096073
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Bakel De Mortel De Rips Elsendorp Gemert Handel Milheeze
Terug naarFaillissementen gemeente Gemert-BakelFaillissementen regio HelmondFaillissementen provincie Noord-BrabantFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Helmond:

   Regio's in de provincie Noord-Brabant: