Faillissementen in Hall

Overzicht van de laatste bedrijven in Hall die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over hall
Plaatsen in deze gemeente Brummen Eerbeek Empe Hall Leuvenheim Tonden
Terug naar112 gemeente Brummen112 regio Zutphen112 provincie Gelderland112 Nederland

Overzicht recente faillissementen en surseances in Hall

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Hall. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Hall

UitspraakBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
22-09-2009Drent Holding BV
Hallseweg, Hall
Hall08008554
06-07-2009Drent Goebel BV
Hallseweg, Hall
Hall08070658
13-12-2006Solatido BV (h.o.d.n. Droomoord)
Voorstondensestraat, Hall
Hall38022701

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Brummen Eerbeek Empe Hall Leuvenheim Tonden
Terug naarFaillissementen gemeente BrummenFaillissementen regio ZutphenFaillissementen provincie GelderlandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Zutphen:

   Regio's in de provincie Gelderland: