Drimble

Faillissementen in Haarlo

Overzicht van de laatste bedrijven in Haarlo die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

menu haarlo

Overzicht recente faillissementen en surseances in Haarlo

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Haarlo. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Haarlo

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
18-10-2017Henk Wansing Boomkwekerijen BV
Borculoseweg, 7273 SJ Haarlo
Haarlo08031481
13-05-2015Aannemersbedrijf Teunissen En Boers BV (hodn Aannemersbedrijf D. Teunissen En Zn.)
Borculoseweg, 7273 SJ Haarlo
Haarlo08111562
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Beltrum Borculo Eibergen Geesteren (GL) Gelselaar Haarlo Neede Rekken Rietmolen Ruurlo
Terug naarFaillissementen gemeente BerkellandFaillissementen regio AchterhoekFaillissementen provincie GelderlandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Achterhoek:

   Regio's in de provincie Gelderland: