Drimble

Faillissementen in Glimmen

Overzicht van de laatste bedrijven in Glimmen die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over glimmen

Overzicht recente faillissementen en surseances in Glimmen

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Glimmen. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Glimmen

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
03-07-2017Resista Beheer BV (hodn Bonte Hoek Kwekerijen)
Meentweg, Glimmen
Glimmen04085286
12-04-2017Glaszettersbedrijf Willem Bazuin V.o.f.
Rijksstraatweg, Glimmen
Glimmen02065576
07-04-2017Bouwbedrijf Groeneveld BV
Rijksstraatweg, Glimmen
Glimmen02073897
19-12-2016Pepi Beheer BV
Zuidlaarderweg, Glimmen
Glimmen04059182
05-08-2015Bonte Hoek Kwekerijen BV
Meentweg, Glimmen
Glimmen02028630
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Garmerwolde Glimmen Groningen Haren Harkstede GN Lageland GN Lellens Meerstad Noordlaren Onnen Sint Annen Ten Boer Ten Post Thesinge Winneweer Woltersum
Terug naarFaillissementen gemeente GroningenFaillissementen regio Groningen StadFaillissementen provincie GroningenFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Groningen Stad:

   Regio's in de provincie Groningen: