Drimble

Faillissementen in Eys

Overzicht van de laatste bedrijven in Eys die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over eys

Overzicht recente faillissementen en surseances in Eys

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Eys. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Eys

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
06-09-2017Vobeco BV
Eyserbosweg, Eys
Eys17129327
06-09-2017Propharma BV (hodn (voorheen) Percura Detachering)
Eyserbosweg, Eys
Eys17096036
09-04-2015Percura BV
Eyserbosweg, Eys
Eys55275613
06-12-2012Stichting Farmaceutische Verstrekkingen Limburg
Eyserbosweg, Eys
Eys14071467
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Beutenaken Elkenrade Epen Eys Gulpen Heijenrath Ingber Mechelen Reijmerstok Slenaken Wijlre Wittem
Terug naarFaillissementen gemeente Gulpen-WittemFaillissementen regio ParkstadFaillissementen provincie LimburgFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Parkstad:

   Regio's in de provincie Limburg: