Drimble

Faillissementen in Erm

Overzicht van de laatste bedrijven in Erm die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over erm

Overzicht recente faillissementen en surseances in Erm

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Erm. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Erm

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
04-12-2019Van Der Veen Logistieke Dienstverlening (h.o.d.n.)
Steenbakkersweg, Erm
Erm01182326
23-05-2018Ermerstrand BV
Steenbakkersweg, Erm
Erm04077532
23-05-2018Ermerstrand Camping BV
Steenbakkersweg, Erm
Erm04077536
26-02-2018Vloerisolatiehaulerwijk (h.o.d.n.) (voorheen)
Steenbakkersweg, Erm
Erm56058888
07-12-2012Hodn Klussenbedrijf Hans De Jager
Ermerzand, Erm
Erm01155075
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 't Haantje Aalden Benneveld Coevorden Dalen Dalerpeel Dalerveen De Kiel Diphoorn Erm Gees Geesbrug Holsloot Meppen Nieuwlande Coevorden Noord-Sleen Oosterhesselen Schoonoord Sleen Stieltjeskanaal Wachtum Wezup Wezuperbrug Zweeloo Zwinderen
Terug naarFaillissementen gemeente CoevordenFaillissementen regio EmmenFaillissementen provincie DrentheFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Emmen:

   Regio's in de provincie Drenthe: