Drimble

Faillissementen in Ellewoutsdijk

Overzicht van de laatste bedrijven in Ellewoutsdijk die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over ellewoutsdijk

Overzicht recente faillissementen en surseances in Ellewoutsdijk

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Ellewoutsdijk. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Ellewoutsdijk

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
24-10-2017Hodn Erco Klusbedrijf
van Hattumstraat, Ellewoutsdijk
Ellewoutsdijk65898923
04-07-2013Robert Ronald Willem Hermanus Slob
Zomerstraat, Ellewoutsdijk
Ellewoutsdijk20137645
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 's Heer Arendskerke 's-Gravenpolder 's-Heer-Abtskerke 's-Heerenhoek Baarland Borssele Driewegen Ellewoutsdijk Heinkenszand Hoedekenskerke Kwadendamme Lewedorp Nieuwdorp Nisse Oudelande Ovezande
Terug naarFaillissementen gemeente BorseleFaillissementen regio BevelandenFaillissementen provincie ZeelandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Bevelanden:

   Regio's in de provincie Zeeland: