Faillissementen Ellemeet
Drimble

Faillissementen in Ellemeet

Overzicht van de laatste bedrijven in Ellemeet die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over ellemeet

Overzicht recente faillissementen en surseances in Ellemeet

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Ellemeet. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Ellemeet

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
04-10-2017Taxi Centralen Zeeland BV (hodn T.c.z.)
Heerenisstraat, Ellemeet
Ellemeet57021058
11-04-2017Brendi BV
Weelweg, Ellemeet
Ellemeet27229108
12-11-2015Taxibedrijf Zeeland BV
Heerenisstraat, Ellemeet
Ellemeet24407039
30-07-2015Db Franchise BV
Weelweg, Ellemeet
Ellemeet27240555
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Brouwershaven Bruinisse Burgh Dreischor Ellemeet Kerkwerve Nieuwerkerk Noordgouwe Noordwelle Oosterland Ouwerkerk Renesse Scharendijke Serooskerke (Schouwen-Duiveland) Sirjansland Zierikzee Zonnemaire
Terug naarFaillissementen gemeente Schouwen-DuivelandFaillissementen regio Schouwen-DuivelandFaillissementen provincie ZeelandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Schouwen-Duiveland:

   Regio's in de provincie Zeeland: