Drimble

Faillissementen in Dorst

Overzicht van de laatste bedrijven in Dorst die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over dorst

Overzicht recente faillissementen en surseances in Dorst

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Dorst. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Dorst

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
10-03-2016Simons Mode BV (hodn Simons Mode)
Cypressenstraat, Dorst
Dorst51277433
27-11-2014Bomak Onroerende Zaken BV (hodn Uw Huis In Spanje)
Pastoor den Rondenstraat, Dorst
Dorst20078044
21-06-2012Claasen Beheer BV
Baarschotsestraat, Dorst
Dorst20102599
19-01-2012Claasen BV
Baarschotsestraat, Dorst
Dorst20102603
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Den Hout Dorst Oosteind Oosterhout
Terug naarFaillissementen gemeente OosterhoutFaillissementen regio BredaFaillissementen provincie Noord-BrabantFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Breda:

   Regio's in de provincie Noord-Brabant: