Drimble

Faillissementen in Den Hoorn (Texel)

Overzicht van de laatste bedrijven in Den Hoorn (Texel) die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over den hoorn (texel)

Overzicht recente faillissementen en surseances in Den Hoorn (Texel)

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Den Hoorn (Texel). De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Den Hoorn (Texel)

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
16-08-2019Texel Saline BV
Mokweg, Den Hoorn (Texel)
Den Hoorn (Texel)60983671
16-08-2019Zilt Proefbedrijf BV
Mokweg, Den Hoorn (Texel)
Den Hoorn (Texel)60983981
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente De Cocksdorp De Koog De Waal Den Burg Den Hoorn (Texel) Oosterend Oudeschild
Terug naarFaillissementen gemeente TexelFaillissementen regio NoordkopFaillissementen provincie Noord-HollandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Noordkop:

   Regio's in de provincie Noord-Holland: