Drimble

Faillissementen in Vink (Kerkrade)

Overzicht van de laatste bedrijven in de buurt Vink (Kerkrade) die failliet zijn verklaard of in staat van insolventie verkeren. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over buurt vink (kerkrade)

Overzicht recente faillissementen en surseances in de buurt Vink (Kerkrade)

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in de buurt Vink (Kerkrade) in de gemeente Kerkrade. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Vink (Kerkrade)

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
22-05-2019Stichting Nova Care
Merodestraat, Eygelshoven
Eygelshoven61298905
16-01-2018Cafe Sjpas (h.o.d.n.)
Mgr.Nolensplein, Eygelshoven
Eygelshoven61971715

Navigeer verder:

HyperlokaalBuurt Vink (Kerkrade)Wijk Kerkrade-Noord
Plaatsen in deze gemeente Eygelshoven Kerkrade
Terug naarFaillissementen gemeente KerkradeFaillissementen regio ParkstadFaillissementen provincie LimburgFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Parkstad:

   Regio's in de provincie Limburg: