Drimble

Faillissementen in Eeuwsels (Helmond)

Overzicht van de laatste bedrijven in de buurt Eeuwsels (Helmond) die failliet zijn verklaard of in staat van insolventie verkeren. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over buurt eeuwsels (helmond)

Overzicht recente faillissementen en surseances in de buurt Eeuwsels (Helmond)

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in de buurt Eeuwsels (Helmond) in de gemeente Helmond. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Eeuwsels (Helmond)

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
30-03-2018Hml Auto`s (h.o.d.n.) (voorheen)
Harmoniestraat, Helmond
Helmond17245421
29-07-2015Guaranteevents BV (hodn Guaranteevents BV)
Baritonstraat, Helmond
Helmond17162581

Navigeer verder:

HyperlokaalBuurt Eeuwsels (Helmond)Wijk Helmond-Noord
Plaatsen in deze gemeente Helmond
Terug naarFaillissementen gemeente HelmondFaillissementen regio HelmondFaillissementen provincie Noord-BrabantFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Helmond:

   Regio's in de provincie Noord-Brabant: