Drimble

Faillissementen in Verspreide huizen Langenberg (Boxtel)

Overzicht van de laatste bedrijven in de buurt Verspreide huizen Langenberg (Boxtel) die failliet zijn verklaard of in staat van insolventie verkeren. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over buurt verspreide huizen langenberg (boxtel)

Overzicht recente faillissementen en surseances in de buurt Verspreide huizen Langenberg (Boxtel)

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in de buurt Verspreide huizen Langenberg (Boxtel) in de gemeente Boxtel. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Verspreide huizen Langenberg (Boxtel)

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
20-09-2017De Geelders Vaste Planten BV (hodn Topsales Vaste Planten)
Geelderseweg, Boxtel
Boxtel17194051
22-03-2017Bouwbedrijf Chapois BV
Schijndelsedijk, Boxtel
Boxtel17192255
03-09-2014De Geelders Holding BV (hodn Topsales Vaste Planten)
Geelderseweg, Boxtel
Boxtel17083591

Navigeer verder:

HyperlokaalBuurt Verspreide huizen Langenberg (Boxtel)Wijk Boxtel
Plaatsen in deze gemeente Boxtel Liempde
Terug naarFaillissementen gemeente BoxtelFaillissementen regio Den BoschFaillissementen provincie Noord-BrabantFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Den Bosch:

   Regio's in de provincie Noord-Brabant: