Drimble

Faillissementen in Centrum Lunteren

Overzicht van de laatste bedrijven in de buurt Centrum Lunteren die failliet zijn verklaard of in staat van insolventie verkeren. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over buurt centrum lunteren

Overzicht recente faillissementen en surseances in de buurt Centrum Lunteren

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in de buurt Centrum Lunteren in de gemeente Ede. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Centrum Lunteren

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
22-05-2019R.h. Martens, T.h.o.d.n. The Read Shop (voorheen)
Dorpsstraat, Lunteren
Lunteren01128300
21-11-2018Evenementenorganisatie Procomm Business Events Barneveld BV (h.o.d.n. Evenementenorganisatie Procomm Business Events Barneveld BV)
Reeënlaan, Lunteren
Lunteren08141972
26-07-2017Lr Horse Trucks BV
Klomperweg, Lunteren
Lunteren66063280
28-10-2016Schildersbedrijf J. Maasse
Julianastraat, Lunteren
Lunteren09104196
09-06-2016Stryn BV (hodn Stryn BV)
Reeënlaan, Lunteren
Lunteren30165492

Navigeer verder:

HyperlokaalBuurt Centrum LunterenWijk Lunteren
Plaatsen in deze gemeente Bennekom De Klomp Deelen Ede Ederveen Harskamp Lunteren Otterlo Wekerom
Terug naarFaillissementen gemeente EdeFaillissementen regio De ValleiFaillissementen provincie GelderlandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio De Vallei:

   Regio's in de provincie Gelderland: