Faillissementen in Beuningen-Beuningse Plas

Overzicht van de laatste bedrijven in de buurt Beuningen-Beuningse Plas die failliet zijn verklaard of in staat van insolventie verkeren. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over buurt beuningen-beuningse plas

Overzicht recente faillissementen en surseances in de buurt Beuningen-Beuningse Plas

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in de buurt Beuningen-Beuningse Plas in de gemeente Beuningen. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Beuningen-Beuningse Plas

UitspraakBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
20-05-2020Cedexis BV
Wolfsbossingel, Beuningen
Beuningen63794837
01-03-2016Dieet.nl BV
Slottuin, Beuningen
Beuningen09129389

Navigeer verder:

HyperlokaalBuurt Beuningen-Beuningse PlasWijk Beuningen
Plaatsen in deze gemeente Beuningen Ewijk Weurt Winssen
Terug naarFaillissementen gemeente BeuningenFaillissementen regio NijmegenFaillissementen provincie GelderlandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Nijmegen:

   Regio's in de provincie Gelderland: