Faillissementen in Vredenburg (Arnhem)

Overzicht van de laatste bedrijven in de buurt Vredenburg (Arnhem) die failliet zijn verklaard of in staat van insolventie verkeren. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over buurt vredenburg (arnhem)

Overzicht recente faillissementen en surseances in de buurt Vredenburg (Arnhem)

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in de buurt Vredenburg (Arnhem) in de gemeente Arnhem. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Vredenburg (Arnhem)

UitspraakBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
19-05-2020M. Van Der Meijden Schilderwerken (h.o.d.n.)
Marumplantsoen, Arnhem
Arnhem57996458
03-12-2019Schilder & Decorateur Rob van Dolderen (h.o.d.n.)
Ruigezandplantsoen, Arnhem
Arnhem09178602
19-09-2017Hodn Base Moving Service
Stedumhof, Arnhem
Arnhem64131378

Navigeer verder:

HyperlokaalBuurt Vredenburg (Arnhem)Wijk Vredenburg/Kronenburg
Plaatsen in deze gemeente Arnhem
Terug naarFaillissementen gemeente ArnhemFaillissementen regio ArnhemFaillissementen provincie GelderlandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Arnhem:

   Regio's in de provincie Gelderland: