Drimble

Faillissementen in Urkerhard

Overzicht van de laatste bedrijven in de buurt Urkerhard die failliet zijn verklaard of in staat van insolventie verkeren. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over buurt urkerhard

Overzicht recente faillissementen en surseances in de buurt Urkerhard

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in de buurt Urkerhard in de gemeente Urk. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Urkerhard

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
17-10-2019Dijanne Binnenvaartonderneming (h.o.d.n.) (voorheen)
Robbenhoek, Urk
Urk39094065
02-04-2019VOF Brands Visser (h.o.d.n.) (voorheen)
Roggebot, Urk
Urk39053787
29-05-2018Schildersbedrijf T.visscher (h.o.d.n.) (voorheen)
Wagenpad, Urk
Urk39096828
01-10-2014Walma Holding BV
Makjan, Urk
Urk32147073
01-05-2014Wwk BV
Makjan, Urk
Urk55470556

Navigeer verder:

HyperlokaalBuurt UrkerhardWijk Urk
Plaatsen in deze gemeente Urk
Terug naarFaillissementen gemeente UrkFaillissementen regio Urk & NO-polderFaillissementen provincie FlevolandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Urk & NO-polder:

   Regio's in de provincie Flevoland: