Drimble

Faillissementen in Langkamp I (Raalte)

Overzicht van de laatste bedrijven in de buurt Langkamp I (Raalte) die failliet zijn verklaard of in staat van insolventie verkeren. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over buurt langkamp i (raalte)

Overzicht recente faillissementen en surseances in de buurt Langkamp I (Raalte)

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in de buurt Langkamp I (Raalte) in de gemeente Raalte. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Langkamp I (Raalte)

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
27-03-2019Burger & Beer (opgeheven 01-10-2018) (h.o.d.n.) (voorheen)
Bernhard van Galenstraat, Raalte
Raalte71596054

Navigeer verder:

HyperlokaalBuurt Langkamp I (Raalte)Wijk Raalte-Kern
Plaatsen in deze gemeente Broekland Heeten Heino Laag Zuthem Lierderholthuis Luttenberg Marienheem Nieuw Heeten Raalte
Terug naarFaillissementen gemeente RaalteFaillissementen regio ZwolleFaillissementen provincie OverijsselFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Zwolle:

   Regio's in de provincie Overijssel: