Drimble

Faillissementen in Sterrenbuurt (Bleiswijk)

Overzicht van de laatste bedrijven in de buurt Sterrenbuurt (Bleiswijk) die failliet zijn verklaard of in staat van insolventie verkeren. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over buurt sterrenbuurt (bleiswijk)

Overzicht recente faillissementen en surseances in de buurt Sterrenbuurt (Bleiswijk)

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in de buurt Sterrenbuurt (Bleiswijk) in de gemeente Lansingerland. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Sterrenbuurt (Bleiswijk)

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
17-10-2012Groene Eller BV
Sterrenlaan, Bleiswijk
Bleiswijk27312108

Navigeer verder:

HyperlokaalBuurt Sterrenbuurt (Bleiswijk)Wijk Hoekeindse Zoom (Bleiswijk)
Plaatsen in deze gemeente Bergschenhoek Berkel en Rodenrijs Bleiswijk
Terug naarFaillissementen gemeente LansingerlandFaillissementen regio ZoetermeerFaillissementen provincie Zuid-HollandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Zoetermeer:

   Regio's in de provincie Zuid-Holland: