Drimble

Faillissementen in Verspreide huizen Buurse (Haaksbergen)

Overzicht van de laatste bedrijven in de buurt Verspreide huizen Buurse (Haaksbergen) die failliet zijn verklaard of in staat van insolventie verkeren. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over buurt verspreide huizen buurse (haaksbergen)

Overzicht recente faillissementen en surseances in de buurt Verspreide huizen Buurse (Haaksbergen)

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in de buurt Verspreide huizen Buurse (Haaksbergen) in de gemeente Haaksbergen. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Verspreide huizen Buurse (Haaksbergen)

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
19-09-2019R.m. De Jager Transport BV
Hambree, Haaksbergen
Haaksbergen58234586
11-07-2019H. Kruidenier Holding BV
Hambree, Haaksbergen
Haaksbergen24400975
11-07-2018Theelen Advocatuur BV
Hambree, Haaksbergen
Haaksbergen62991612
04-01-2018Habov BV
Alsteedseweg, Haaksbergen
Haaksbergen53839943

Navigeer verder:

HyperlokaalBuurt Verspreide huizen Buurse (Haaksbergen)Wijk Buurse (Haaksbergen)
Plaatsen in deze gemeente Haaksbergen
Terug naarFaillissementen gemeente HaaksbergenFaillissementen regio EnschedeFaillissementen provincie OverijsselFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Enschede:

   Regio's in de provincie Overijssel: