Drimble

Faillissementen in De Leuriks (Enschede)

Overzicht van de laatste bedrijven in de buurt De Leuriks (Enschede) die failliet zijn verklaard of in staat van insolventie verkeren. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over buurt de leuriks (enschede)

Overzicht recente faillissementen en surseances in de buurt De Leuriks (Enschede)

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in de buurt De Leuriks (Enschede) in de gemeente Enschede. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in De Leuriks (Enschede)

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
06-06-2019Top Star International BV
Leurikslaan, Enschede
Enschede06050520
06-06-2019Topstar Plus BV
Leurikslaan, Enschede
Enschede06071399
06-06-2019Topstar Sport Products BV
Leurikslaan, Enschede
Enschede06071429

Navigeer verder:

HyperlokaalBuurt De Leuriks (Enschede)Wijk Hogeland - Velve (Enschede)
Plaatsen in deze gemeente Enschede
Terug naarFaillissementen gemeente EnschedeFaillissementen regio EnschedeFaillissementen provincie OverijsselFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Enschede:

   Regio's in de provincie Overijssel: